ALCOHOLSPRAY 750ml

ALCOHOLSPRAY 750ml
0 Reviews | Review toevoegen

ECOLOGISCHE BIO-ALCOHOLSPRAY

Verzendkosten

€ 6,50 

Standaard levertijd

Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis.

€ 19,95 *
Prijs per Fles van 750ml/

 

Aantal: 
Bestellen

ACTI Spray is een gebruiksklare Foodgrade BIO Alcoholspray. Zeer geschikt voor (tussentijdse) hygiëne van alle kleinere afwasbare oppervlakken
Speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik. ACTI Spray is gebaseerd op 100% biologische alcohol uit natuurlijke gisting. Daarmee is het veilig voor het milieu, bevat het geen gevaarlijke componenten, is mild voor de huid en veilig voor mens en dier.
Zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Zoals we allemaal gehoord hebben is het desinfecteren van de werkplek vanaf 11 mei verplicht. Met dit product maak je alles hygiënisch en veilig schoon.

ACTI Spray bevay ontvettende eigenschappen en zorgt voor een optimale hygiëne op alle waterbestendige materialen. Het product kan sommige materialen (bepaalde kunststoffen, coatings, verf ) aantasten. Geadviseerd wordt het product vooraf op een niet zichtbare plaats te testen op mogelijke aantasting. Zorg bij binnengebruik in kleine ruimten voor voldoende ventilatie. Niet in contact laten komen met onder spanning staande elektrische onderdelen.

• 100% veilig voor het milieu, mens en dier.
• 100% biologisch afbreekbaar.
• Optimale (tussentijdse) hygiëne voor kleinere oppervlakken.
• Ontvettende eigenschappen.
• Snel en efficiënt werken met de speciale Spray- & Foamflacon

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op:
Telefoon: +31 (0)53-5388553
Gronausestraat 162
7581 CL LOSSER (NL)
info@allesvoorkappers.nl